Sabtu, 27 September 2014

BISKUT HAZELNUT CHOCOLATE CRUNCHY



BAHAN A
1/2 cawan Kacang Hazelnut (Dibakar dalam Oven sehingga masak)
1 cawan Rice Bubble (Dibakar dalam Oven sehingga sedikit keperangan dengan api yang perlahan)
2 keping 'Chololate Masakan' ~ 400 gram

Cara-Cara Memasak:-
1. Double boil  'Chololate Masakkan' sehingga cair
2. Masukkan Kacang Hazelnut dan Rice Bubble (yang telah dibakar terdahulu). Adun sehingga semua berpalut.
3. Kaup dan masukkan kedalam acuan kertas.
4. Taburkan dengan manik-manik warna-warni
(Pastikan adunan sentiasa atas Air Double boil supaya chocate tidak mengeras dengan cepat)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

background

myspace codes
Click here for Myspace glitter graphics and Myspace layouts


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...